HR


Onze HR afdeling biedt ondersteuning aan alle medewerkers en de directie van Quintes. Ons team bestaat uit vijf mensen verdeeld over de specialisaties HR-adviseurs en salaris- en personeelsadministratie. Quintes is volop aan het groeien en wij zijn dan ook geregeld betrokken bij de integraties van bedrijven en medewerkers. Wij staan in contact met alle advieskantoren en hebben korte lijntjes met de directie. Ondanks de variëteit aan kantoren kunnen we elkaar altijd makkelijk vinden.

Door ons brede takenpakket zijn de dagen bij ons zeer gevarieerd. Van gesprekken met de kantoordirecties tot het professionaliseren van verschillende processen en systemen, elke dag is weer een verrassing bij ons.

Openstaande vacatures

(Junior) Hr medewerker

place
Waardenburg
work
32-40 uur per week
school
MBO/HBO

Ben jij onze HR duizendpoot?

HR Business Partner Noord

place
Waardenburg
work
32-40 uur per week
school
HBO/WO

De functie heeft alles te maken met het verder op- en uitbouwen van deze snelgroeiende organisatie in scale-up fase. Het leggen van een stevig (HR) fundament, het faciliteren van deze groei en het initiëren van uiteenlopende HR gerelateerde projecten zijn de voornaamste onderdelen van deze rol. De HR Business Part...