Binnendienst en ondersteuning


Onze afdeling binnendienst en ondersteuning is ontzettend divers. Zo houden collega’s die op deze afdeling werkzaam zijn zich bijvoorbeeld bezig met het ondersteunen van onze adviseurs, het helpen met leveren van maatwerk aan klanten of met verschillende administratieve werkzaamheden. Ook kan het zijn dat je het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten of verzekeringsaanvragen begeleid. Je werkt gestructureerd, efficiënt en hebt oog voor kwaliteit. Welke functie je binnen onze binnendienst ook bekleed, jij bent de persoon waar jouw collega’s en klanten op kunnen bouwen.

Openstaande vacatures

Medewerker Polisopmaak Zakelijk

place
Waardenburg
work
N.V.T.
school
MBO

Voor Quintes Underwriting zijn wij op zoek naar een Medewerker Polisopmaak Zakelijk!

Medewerker Binnendienst

place
Waardenburg
work
32-40 uur per week
school
MBO

Voor Quintes Underwriting zoeken wij meerdere Medewerkers Binnendienst.
 

Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

place
Zwaagdijk-Oost
work
32-40 uur per week
school
MBO/HBO

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team zakelijke schadeverzekeringen met een gedreven, enthousiaste en commercieel vaardige collega die administratief sterk is.
Het team zakelijke schadeverzekeringen adviseert onze relaties op het brede terrein van verzekeringen. Wij streven hierbij naar een ...

Relatiebeheerder particulieren

place
Gendt
work
32-40 uur per week
school
MBO

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team particulieren met een gedreven, enthousiaste en commercieel vaardige collega.
Het team particulieren adviseert onze particuliere relaties op het brede terrein van verzekeringen. Wij streven hierbij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van advisering waarbij deskundi...

Commerciële Binnendienst Zakelijk

place
Breda
work
32-40 uur per week
school
MBO

Wil je werken bij een dynamisch groeiend verzekeringskantoor? Heb jij ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen? Dan zoeken wij jou voor ons kantoor in het centrum van Breda.